Yritys

Perinteikäs Metalliyritys

Tammet Oy sai alkunsa vuonna 1946 kun teollisuusneuvos Pehr Sommar perusti yrityksen Etelä-Suomeen Tammisaaren kaupunkiin. Tähän aikaan, toisen maailmansodan jälkeen, Suomessa oli puute metalliverkkoja ja lankatuotteita valmistavista yrityksistä. Vuodesta 1946 lähtien olemme kehittäneet ja laajentaneet toimintaamme.

Vahvojen perinteiden ansiosta voimme tarjota kattavaa osaamista ja vankkaa kokemusta alalta. Tänä päivänä toimitamme kaikkea suojaavista kaivosverkoista erikoismuotoiltuihin,arkkitehdin suunnitelmien mukaan valmistettuihin julkisivuverkkoihin asti.

metalliyritys

Osaamme ratkaista metalliverkkotarpeesi

Kun valitset Tammet Oy:n kumppaniksesi, varmistut siitä, että sinulla on luotettava, laadukas ja moderni yhteistyökumppani. Me autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut metalliverkkotarpeeseesi. Moderneilla koneillamme, pitkällä ja vankalla kokemuksellamme ja kattavalla osaamisellamme voimme taata hyvän laadun ja palvelun.

Laatujärjestelmämme on Inspectan sertifioima ja täyttää ISO9001-2008 -standardin vaatimukset. Kotimaisena yrityksenä olemme lähellä sinua, minkä ansiosta voimme ratkaista tarpeesi nopeasti ja joustavasti. Suomen kotimarkkinoiden lisäksi meillä on myös merkittävät vientimarkkinat. Ruotsi on suurin yksittäinen vientimaa tällä hetkellä.

metallitarpeesi