Sisustusverkot

Rakentaminen & Infra

Pakotetut verkot antavat tyylikkään ilmeen kohteelle, jossa toimivuus ja esteettisyys ovat tärkeimpiä kriteerejä. Tammet pakotetut verkot ovat metallilangasta valmistettuja erikoistuotteita. Näissä verkoissa käytettävät langat pakotetaan ennen verkoksi kutomista, jolloin langan muoto jatkuu kauniina verkossa.

Verkon rakenne antaa tuotteelle jäykkyyttä ja muovailtavuutta. Pakotetut verkot -tuotevalikoima on erityisesti suunniteltu luomaan arkkitehdeille ja suunnittelijoille uusia mahdollisuuksia. Verkkojen lanka- ja silmäkokoyhdistelmävalikoima on laaja, jolloin sopiva yhdistelmä löytyy riippumatta käyttötarkoituksesta. Verkkojen käyttökohteita voivat olla esimerkiksi: rakennusten sisä- ja ulkojulkisivut, aurinkosäleiköt, suorat tai aaltoilevat sisäkatot, kaideverkot, näköesteet, kalusteiden ja taideteosten osat ym.

Pakotettujen verkkojen valmistuksessa käytetään yleensä lankamateriaaleina pinnoittamatonta, sinkittyä, ruostumatonta tai haponkestävää terästä. Erikoistilauksesta verkkoja valmistetaan myös messinkilangasta. Pinnoittamatonta tai sinkittyä verkkoa voidaan myös jauhemaalata sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvaksi. Pakotettuja verkkoja voidaan valmistaa useilla silmä- ja lankayhdistelmillä, joiden avulla tarjotaan arkkitehdeille ja suunnittelijoille mahdollisuus räätälöidä ainutlaatuisia ja kohdekohtaisia ratkaisuja.

Tuotekuvat

Yhteystiedot

Jan Kaunisranta

Myyntipäällikkö

Rakennustuotteet

Top