Parveke- ja kaideverkot

Tarjoamme kehystettyjä verkkoja eri verkkotäytteillä ja eri viimeistelyillä. Käyttökohteita kehystetyille verkoille ovat esim. sillankaiteet, parvekekaiteet, tilanjakajat jne.

Voimme räätälöidä niin pieniä kuin suuriakin määriä verkkoja toivomustenne mukaisesti. Voimme myös jauhemaalata kehystetyt verkot automatisoidulla maalauslinjallamme. Vankka ammattitaito ja ISO-9001 -laatujärjestelmä takaavat laadukkaat lopputuotteet.

Materiaalit:
Teräs, ruostumaton teräs, haponkestävä teräs sekä alumiini (levyverkko).

Pintakäsittely:
Pulverimaalaus, kuumasinkitys / elektrolyyttinen sinkitys.

KATSO MYÖS

Hitsatut verkot

Hitsatut suojaverkot valmistetaan teräslangasta, joka voidaan jauhemaalata RAL- värikartan mukaan. Teräslangan voi myös kuuma- tai sähkösinkitä. Verkkoja on helppo muotoilla ja leikata.

Suojaverkot

Suojaverkkoja käytetään kohteissa, joissa on tarvetta suojata, rajata tai estää ihmisiä, eläimiä tai tavaroita vahingoittumasta. Tällaisia kohteita ovat mm. parvekkeiden, terassien sekä nostoaukkojen suojakaiteet.

Levyverkot

Levyverkko on moneen eri käyttötarkoitukseen soveltuva, kestävä, helposti muotoiltava ja näyttävä verkko. Levyverkot luovat jännittävän rasteripinnan julkisivuihin ja ovat säänkestäviä.

Kuljetinverkot

Kuljetinverkot kuljettavat erilaisia materiaaleja kuljetinhihnoilla. Metallista valmistetut räätälöidyt kuljetinverkot ovat kestävä ja pitkäikäinen vaihtoehto. Verkkojen korkea laatu ja mittatarkkuus takaavat kuljetinverkkojen hyvän toimivuuden sekä pitkäikäisyyden.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Ota yhteyttä!

Osaamme auttaa

Jan Kaunisranta

Myyntipäällikkö

+358 201 450 214

+358 504 315 508

E-mail