Suojaverkot

Suojaverkkoja käytetään kohteissa, joissa on tarvetta suojata, rajata tai estää ihmisiä, eläimiä tai tavaroita vahingoittumasta. Tällaisia kohteita ovat mm. parvekkeiden, terassien sekä nostoaukkojen suojakaiteet.

Suojaverkkomme soveltuvat myös kohteisiin, joissa tarvitaan suojausta koneiden liikkuvilta osilta, putoavilta esineiltä tai sähkölaitteilta. Verkot suojaavat myös putkien aukkoja ilmanvaihtorakenteissa ja savunpoistossa. Muita verkkojen käyttökohteita ovat mm. siltakaiteiden täytteet. Verkot soveltuvat myös arkkitehtonisiin käyttötarkoituksiin.

Hitsatut suojaverkot

Hitsattujen suojaverkkojen käyttökohteita ovat mm. alakatot, julkisivut, väliseinät, konesuojat yms. Hitsatut suojaverkot valmistetaan teräslangasta, joka voidaan jauhemaalata RAL- värikartan mukaan. Teräslangan voi myös kuuma- tai sähkösinkitä. Verkkoa on helppo muotoilla ja leikata. Verkot toimitetaan suorina arkkeina kuormalavalla, mikä helpottaa tuotteen kuljetusta ja suojaa verkkoa kuljetusvaurioilta. Lankadimensiot vakioverkoissa ovat verkoissa ø 2,8-4,8 mm. Langat täyttävät EN ISO 16120-2:2011 -standardin. Hitsattuja suojaverkkoja voidaan valmistaa erikoistilauksesta aina ø 8,0 mm lankavahvuuteen saakka.

Kudotut suojaverkot

Kudotut suojaverkot valmistetaan mustasta tai sinkitystä teräslangasta. Verkot voidaan jauhemaalata RAL-värikartan sävyihin. Musta ja kuumasinkitty teräslanka täyttää EN ISO 16120-2:2011 standardin. Tilauksesta voidaan käyttää haponkestävää lankaa. Suojaverkot valmistetaan pakotetusta teräslangasta kutomalla:

Yksipuolinen pakotus (YP), jolloin verkon yläpinta jää tasaiseksi

Pieniaaltoinen pakotus (PP), jolloin lanka on pakotettu tiheämmälle aallolle kuin silmäväli edellyttäisi. Tässä verkossa ylä- ja alapinta ovat identtiset.

Levyverkot

Tammet levyverkko on moneen eri käyttöön soveltuva, kestävä, helposti muotoiltava ja näyttävä verkko. Levyverkot valmistetaan metallilevystä leikkaamalla ja venyttämällä. Levyverkkoja valmistetaan eri jaoilla ja syötöillä, sekä eri ainevahvuuksilla. Levyverkko voidaan jauhemaalata RAL-värikartan sävyihin. Levyverkon voi myös kuuma- tai sähkösinkitä. Vakiotuotteiden valmistusraaka-aineet:

Kylmävalssattu teräs, ainevahvuus 1-2 mm

Kuumavalssattu teräs, ainevahvuus 3-5 mm

Hitsattavat raaka-aineet

Levyverkkoja valmistetaan myös ruostumattomasta, haponkestävästä, alumiinista, cortenista, messingistä, kuparista sekä sinkitystä levystä.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Ota yhteyttä!

Osaamme auttaa

Jan Kaunisranta

Myyntipäällikkö

+358 201 450 214

+358 504 315 508

E-mail