Kattoverkot

Rakentaminen & Infra

Tammet kattoverkot soveltuvat julkisten tilojen kuten luentosalien, näyttelyhallien, eteisaulojen, käytävien, liikehuoneistojen jne. kattojen ja seinien sisäpinnoiksi, tai ulkotiloissa esim. katosten alapinnaksi.

Mittatarkoilla Tammet kattoverkoilla luodaan sisätiloihin kevyt ja ilmava tunnelma. Verkot estävät näkyvyyden taakse jääviin installaatioihin, muodostaen samalla huonetilan tyylikkään ja uudenaikaisen pinnan.

Kattoverkoilla voidaan verhoilla myös sisäpintoja ja ulkotiloja. Tammet kattoverkkojen vakiomitat sopivat 6 x 6M, 6 x 12M tai 9 x 15 M moduulimittoihin. Tilauksesta valmistetaan myös muita mittoja.

Tammet kattoverkot valmistetaan hitsaamalla teräslangasta, levystä venyttämällä (Tammet levyverkko) tai langasta kutomalla (Tammet Art&Design pakotettu verkko). Verkot voidaan jauhemaalata epoksipolyesteri- tai polyesterijauhemaalilla RAL-värikartan sävyihin. Epoksipolyesterijauhemaalausta sovelletaan sisäkäyttöön, kun taas polyesterijauhemaalausta sovelletaan ulkokäyttöön tai muihin vaativiin olosuhteisiin ja kosteisiin sisätiloihin.

Tuotekuvat

Yhteystiedot

Jan Kaunisranta

Myyntipäällikkö

Rakennustuotteet

Top