Julkisivuverkot

Rakentaminen & Infra

Metalliverkkojen ja verkkomattojen avulla voidaan luoda jännittävä ja yksilöllinen julkisivu rakennuksille. Sen lisäksi, että julkisivuverkot antavat modernin ja tyylipuhtaan vaikutelman, ne ovat hyvin kestäviä.

Muotoiltavuutensa ansiosta ne soveltuvat erityyppisiin rakennuksiin. Olemmekin toteuttaneet monta erilaista julkisivuprojektia yhteistyössä arkkitehtien kanssa.

Julkisivulevyverkko

Tammet levyverkko on kestävä, helposti muotoiltava ja näyttäväverkko moneen eri käyttöön. Levyverkkoja valmistetaan eri jaoilla ja syötöillä, sekä eri ainevahvuuksilla. Levyverkot valmistetaan metallilevystä leikkaamalla ja venyttämällä.

Levyverkot luovat jännittävän rasteripinnan julkisivuihin ja ovat lisäksi säänkestäviä. Levyverkkoja voidaan valmistaa mustasta teräksestä, ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä, messinki-, kupari- ja sinkitystä levystä. Verkot voidaan myös kuumasinkitä tai jauhemaalata RAL-värikartan sävyihin.

Pakotettu Art&Design julkisivuverkko

Pakotetut verkot antavat tyylikkään ilmeen kohteelle, jossa toimivuus ja esteettisyys ovat tärkeitä kriteerejä. Tammet pakotetut verkot ovat metallilangasta valmistettuja erikoistuotteita. Näissä verkoissa käytettävät langat pakotetaan ennen verkoksi kutomista, jolloin langan muoto jatkuu kauniina verkossa.

Verkon rakenne antaa tuotteelle jäykkyyttä ja muovailtavuutta. Pakotetut verkot -tuotevalikoima on erityisesti suunniteltu luomaan arkkitehdeille ja suunnittelijoille uusia mahdollisuuksia. Verkkojen lanka- ja silmäkokoyhdistelmävalikoima on laaja, jolloin sopiva yhdistelmä löytyy riippumatta käyttötarkoituksesta.

Pakotettujen verkkojen valmistuksessa käytetään yleensä lankamateriaaleina sinkittyä, ruostumatonta tai haponkestävää terästä. Erikoistilauksesta verkkoja valmistetaan myös messinkilangasta.

Tuotekuvat

Yhteystiedot

Jan Kaunisranta

Myyntipäällikkö

Rakennustuotteet

Top