Om oss

Traditionellt metallföretag

Tammet Oy grundades år 1946 av industrirådet Pehr Sommar i Ekenäs i södra Finland. På den tiden, efter andra världskriget, rådde det brist på företag som tillverkade metallnät och trådprodukter i Finland. Sedan 1946 har vi utvecklat och expanderat vår verksamhet.

Tack vare våra starka traditioner kan vi erbjuda vår omfattande kompetens och gedigna erfarenhet från branschen. Idag levererar vi alltifrån skyddande gruvnät till specialdesignade fasadnät framtagna av arkitekter.

metalliyritys

Vi löser dina behov av metallnät

När du väljer Tammet Oy till din partner, kan du vara trygg i vetskapen att du har en pålitlig och modern samarbetspartner som håller hög kvalitet. Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för dina behov gällande metallnät. Med våra moderna maskiner, långa och gedigna erfarenhet och omfattande kompetens kan vi garantera en god kvalitet och service.

Vårt kvalitetssystem är certifierat av Inspecta och uppfyller kraven i ISO9001-2008-standarden. Vårt läge gör att vi kan uppfylla dina behov snabbt och smidigt. Utöver hemmamarknaden i Finland har vi en stor exportmarknad. För närvarande är Sverige det största enskilda exportlandet.

metallitarpeesi