FinnBuild Highlights-kilpailu

Finnbuild Highlights logo

FinnBuild-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.-12.10. NytTammet kilpailee FinnBuild Highlights pääpalkinnosta!

Tammetin Elementtipurkuteline on yksi FinnBuild Highlights-ehdokkaista.

FinnBuild Highlights- kilpailuun ilmoittautui lähes 70 yritystä. Näistä tuomaristo valitsi 11 parasta ehdokasta, jotka saavat Higlights-kunniamaininnan. Tammetin tuoteuutuus Elementtipurkuteline on yksi näistä Finnbuild Highlights-tuotteista. Kilpailun voittaja, ”Highlightsien Highlight”, julkistetaan messuilla 11.10., ja palkitaan 3 000 euron palkinnolla.

Elementtipurkuteline

Tammetin elementtipurkutelineet tekevät elementtipurusta turvallista ja nopeaa. Telineen turvaritilällä varustetut työtasot siirretään sivusuunnassa kiinni rekan kylkeen. Tämä varmistaa turvallisen työskentelyn purkutyössä säällä kuin säällä. Teline on helposti siirrettävissä, varastoitavissa sekä kuljetettavissa. Tuote uudistaa alaa, koska elementtien purkupaikkaa ei tarvitse räätälöidä työmaakohtaisesti, vaan tuote tuo työmaille valmiin ratkaisun.

Tuotteen kehitystyö lähti alun perin liikkeelle asiakkaan tarpeesta saada valmis ja toimiva ratkaisu työmaalle. Tammet pystyi toteuttamaan uuden alaa mullistavan ratkaisun lähinnä kuuntelemalla asiakkaan tarpeita, mutta myös olemalla yhteydessä työturvallisuusviranomaisiin. Näin pystyttiin varmistamaan, että tuote täyttää kaikki työsuojeluvaatimukset rakennustyömaalla.

Tuotteen valinta FinnBuild Highligts-tuotteeksi osoittaa, että olemme onnistuneet kehittämään uuden innovatiivisen työmaaturvallisuusratkaisun rakennustyömaille. Tervetuloa tutustumaan ja katsomaan, millainen elementtipurkuteline on, ja miten se toimii. Löydät meidät ja elementtipurkutelineen osastolta 7g119.

Lue lisää elementtipurkutelineestä täällä