Lossningsplattform (Truck Loading Platform)

Säkerhet på byggarbetsplatser

Säker lossning av håldäck och betongelement på byggarbetsplatsen är en utmanande uppgift. Tammets lossningsplattform garanterar en säker och snabb hantering av element även på vintern.

Tammet har utvecklat lossningsplattformen tillsammans med byggbolagen och vi har kontrollerat konstruktionens funktion med arbetarskyddsmyndigheterna för att slutprodukten ska vara så säker som möjligt att använda på byggarbetsplatsen. Vår plattform är lättanvänd, säker och hållbar. Plattformen är också lätt att transportera, flytta och förvara. De justerbara fötterna gör det lättare att montera plattformen om markytan på lossningsplatsen inte är plan. Med plattformsmodulerna bygger du enkelt en mottagningsplats för elementlasterna som sträcker sig runt lastbilen och garanterar en säker lossning på byggarbetsplatsen.

  • Lossningsplattformsmodulen är 6,1 m lång och 1,2 m bred, vikt 799 kg.
  • Gångplanet och trapporna är tillverkade av halksäker gallerdurk som garanterar en säker vistelse på plattformen även på vintern.
  • Gångplanet och trappan rör sig 380 mm i sidled, vilket gör att planet kan skjutas tätt intill lastbilens sida så att det är tryggt att röra sig ovanpå lasten.
  • Trappor kan fästas på båda sidorna av plattformen. Skyddsräcken ingår i plattformen.
  • Vid användning av fyra moduler tillsammans kan du skapa en lossningsplats som är lika lång som lastbilen så att lossningen av elementen kan ske säkert.
  • Lossningsplattformerna kan förvaras ovanpå varandra.
  • Fyra lossningsplattformsmoduler med tillbehör kan transporteras i en dragbil med ett 6 m långt flak.
  • Hela plattformen är tillverkad av varmförzinkat stål, vilket garanterar en lång livslängd.

Produkter

ProduktkodProduktYtaVikt
kg/st
2079760Lossningsplattform 6100 x 1210 x 1495Varmförzinkad737
2079761Lossningsplattformens trappa 6 stegVarmförzinkad62

Produktinformation

Produktbilder

Kontakt

Jan Kaunisranta

Försäljningschef

+358 201 450 214

+358 504 315 508

E-mail