Interiörnät

Bygg- och Infraprodukter

Bockade nät ger ett elegant utseende åt objekt där funktionalitet och estetik är de viktigaste kriterierna. Tammets bockade nät är specialprodukter tillverkade av metalltråd. Trådarna i dessa nät bockas innan de vävs till nät, vilket gör att trådens form löper vackert genom nätet.

Nätets konstruktion ger produkten styvhet och formbarhet. Vårt produktsortiment av bockade nät är speciellt utformat för att ge arkitekter och designers nya möjligheter. Utbudet av tråd- och maskstorlekskombinationer för näten är brett, så en lämplig kombination finns oberoende av användningsändamål. Några av nätens användningsområden är till exempel: inre och yttre byggnadsfasader, solavskärmning, raka eller vågiga tak, räckesnät, insynsskydd, inslag i möbler och konstverk etc.

Som trådmaterial vid tillverkningen av bockade nät används vanligtvis obehandlat, förzinkat, rostfritt eller syrafast stål. Som specialbeställning tillverkas även nät av mässingstråd. Ett obehandlat eller förzinkat nät kan också pulverlackeras för både inomhus- och utomhusbruk. Bockade nät kan tillverkas med flera mask- och trådkombinationer för att ge arkitekter och designers möjlighet att skräddarsy unika och byggnadsspecifika lösningar.

Produktbilder

Kontakt

Jan Kaunisranta

Försäljningschef

+358 201 450 214

+358 504 315 508

E-mail